23 augustus 2020

Vrijdag 2020

Vrijdag, alweer de laatste dag van de week! Wat is het ook dit jaar weer snel gegaan! Geen vossenjacht dit jaar maar dus wel de stoepkrijtchallenge zoals jullie hebben gezien in het boekje! Denk je eraan je stoepkrijt kunstwerk door te sturen? Je hebt daar vandaag nog de tijd voor, morgen maken we de winnaar bekend.

Maar eerst nog het Bijbelverhaal, vandaag denken we na over de doop van Jezus. Dat was een van de eerste keren dat mensen zagen wie Jezus was. Matthijs Vlaardingerbroek legt het allemaal uit in het filmpje wat je kan vinden op:

https://www.dehenkieshow.nl/aflevering/de-doop-van-jezus

Elk jaar sluiten we de vrijdag af met: Pannenkoeken! Zo ook dit jaar, je moet ze alleen nog wel even zelf bakken! Hup, de keuken in en laat je bakkunsten maar eens zien. Of je bewaart ze lekker voor vanavond.

Kerkdienst
Komende zondag hopen we de VBW van dit jaar af te sluiten met de VBW-dienst. Helaas is deze door corona niet te bezoeken. Echter zenden we de dienst ook live uit, dat kunt u volgen via: https://kerkdienstgemist.nl/stations/82/events/live.

Voor de volledigheid vind u hier alvast de liturgie:
Liturgie VBW 2020

Dan zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van deze unieke VBW! Heel veel dank voor jullie inzet en prachtige foto’s, zo voelden we ons op afstand met elkaar verbonden. Hopelijk tot volgend jaar bij een “normale” VBW!